maanantai 14. marraskuuta 2016

Tunnin pelit 26.10

Tunnin pelejä pelaamaan ehti kahdeksan pelaajaa.

Omassa pelissäni Harria vastaan pelasimme avointa Caro-Kannia. Valkea vaihtoi nopeasti lähetit g6-ruudussa. jolloin sain puoliavoimen h-linjan valkean kuningasasemaan. Sen jälkeen seuranneen Re4-siirron jälkeen pääsin uhraamaan lähetin h2:een, ja valkean oli matilta välttyäkseen annettava upseeri takaisin, Hetken kuluttua valkean keskustaan jäänyt kuningas pakotti luopumaan vielä toisesta sotilaasta ja Harri luovutti.

Seuraavana päättyi Iljan ja Aleksei S:n monimutkainen ja taktinen kamppailu, jossa Ilja sai avauksen jälkeen selvän edun. Aleksei pääsi kuitenkin yhdessä vaiheessa takaisin peliin mukaan, mutta Iljan hyökkäys oli lopulta torjumaton..

Elias ryösti Jarkon lontoolaista vastaan sotilaan a2:sta. Jatkossa Jarkko sai sotilaasta erinomaisen korvauksen, muttei löytänyt siirtoja, jotka olisivat voittaneet. Aikapulassa Jarkko ei pystynyt enää estämään Eliaksen sotilaiden etenemistä.

Jukka uhrasi aikaisessa vaiheessa kaksi kevyttä torniin ja sotilaaseen f7-ruudussa. Pentin kevyet upseerit tulivat hyvin peliin ja voitto näytti lipuvan mustallle. Aikapulan lähestyessä Pentin kuningasasema jäi sen verran tuuliseksi, että peli päättyi lopulta tasan.

Harri - Tapio 0-1 Caro-Kann
Ilja - Aleksei S. 1-0
Jarkko-Elias 0-1 Lontoon avaus
Jukka-Pentti ½-½ JugoslavialainenEi kommentteja:

Lähetä kommentti