tiistai 25. marraskuuta 2014

Pikapelit 19.11 7+7 min

Keskiviikkopikapelit pelattiin seitsemän osallistujan kesken. Kahden pöydän pelaamisen myötä lähdin ennen viimeisen kierroksen päättymistä, joten tulokset ovat vielä avoimet. Jukka kuitenkin todennäköisesti voittaja menetettyään aikaisemmin vain puolikkaan Tapio I:tä vastaan.


Jukka 5½+1
Tapio I 6
Tapio II 4½
Jarkko 3+1
Pentti 3+1
Eikka 1+1
Harri 1+1
Pertti 1+1

Jaakko ja Tuomas pelasivat nuorten pöydällä 15+15 min pelejä, ja lopputuloksena oli tasainen 2½-2½.

maanantai 17. marraskuuta 2014

1-divisioonassa tappiollinen viikonloppu Loimaan joukkueille

15-16.11. pelattu kaksoiskierroksen viikonloppu ei tuottanut Loimaan ykkösjoukkueen tilille pisteitä. Lauantain tärkeässä kamppailussa Vaasan Shakkiseura osoittautui paremmaksi luvuin 4-2. Pisteen tuojina olivat Loimaalle Tapio ja Kajtsu.

Sunnuntain pelissä oli vastassa etukäteen selvästi vahvempi KulttuuriShakin joukkue, joka kuittasikin peleistä odotetun voiton lukemin 3-0. Parhaat mahdollisuudet loimaalaista oli Alekseille, joka onnistui torjumaan Ville Lehdon voimakkaan kuningashyökkäyksen ja sai syntyneessä terävässä asemassa hyviä voitonmahdollisuuksia ennen ikushakkia. Jannen ja Jarkon tasapelit selvästi seloluvultaan vahvempia vastaan olivat myös hyviä tuloksia.

Kakkosjoukkue hävisi kotiottelunsa Salon Shakkikerhon kolmosjoukkueelle lauantaina 0-3. Tasapeliin salolaisia vastaan venyivät Marko ja Erkka.

Pikapelit 12.11.

Tähän tulevat keskiviikon 12.11. tulokset....

Kerhoturnauksessa pelasi myös nykyisin Saloa edustava Jukka Leino.

Pikapelit 5.11.

Tähän tulevat marraskuun ekan kisan tulokset....