keskiviikko 27. elokuuta 2014

Tunnin pelit aloittettu

Ensimmäinen kierros 1h +1h ajoilla pelattiin keskiviikkona 26.8. Jatkossa pelataan tuttuun tapaan kuukauden viimeisenä keskiviikkona, ja mukaan voi tulla kesken kisaa ja osallistua kierroksilla silloin kun ehtii.


Tulokset:
 1 Marko                 -  Erkka                1-0    
  2 Jarkko                -  Asko                 ½-½  
  3 Pentti                -  Tuomas jr            1-0    
  4 Matias                -  Eikka                 1-0    
  5 Harri                 -  Jukka                  1-0


  

torstai 21. elokuuta 2014

Syksyn kolmas pikapeliturnaus

Syksy alkaa ja lomat on vietetty, arki palaa hiljalleen myös kerhokokoontumisiin. Kolmanteen kerhoiltaan 21.8. tuli jo hyvin pelaajia ja aikaan saatiin kunnon turnaus. 7+7 minuutin pikapeliturnaukseen osallistui seitsemän rohkeaa shakistia. Lisäksi Juhani saapui myöhemmässä vaiheessa katsomaan turnauksen kulkua.

Parittoman pelaajamäärän vuoksi Fide-mestari Tapio pelasi kahdella pöydällä tasaparien muodostamiseksi. Hyvässä hengessä käydyn turnauksen voitosta taistelivat kiivaimmin Marko ja Tapio1. Marko pelasi toiseksi viimeisellä kierroksella tasapelin Tapio1:stä vastaan ja viimeisellä kierroksella voitto toivat lopulta turnausvoiton Markolle puolen pisteen erolla. Tapio1 ja Tapio2 olivat toinen ja kolmas. Kesätauolta palannut Pentti pelasi vahvasti ja oli neljäs kolmella ja puolella pisteellä. Harri oli puolen pisteen päässä viidentenä, Erkka sijoittui kuudenneksi kahdella voitolla. Hyvin pelannut juniori Tuomas pääsi myös pisteille ja jakoi yhdellä voitolla Jarkon kanssa seitsemättä sijaa.

Tulokset:
1.Marko 6,5p
2. Tapio1 6p
3.Tapio2 4,5p
4.Pentti 3,5p
5. Harri 3p
6. Erkka 2p
7.-8. Tuomas ja Jarkko 1p

torstai 14. elokuuta 2014

Peli-illat aloitettu ke 13.8.

Neljän pelaajan kesken saatiin jo pientä turnausta aikaan viime keskiviikkona. Paikalla olivat allekirjoittaneen lisäksi Marko, Juhani ja Asko. Pelasimme kaksinkertaisen pikapeliturnauksen, jossa aika vierähtikin mukavasti varttia vaille seitsemään.

Viikon päästä toivottavasti porukka taas tuplaantuu, kun edellisviikolla olimme kerholla Markon kanssa kaksistaan.