sunnuntai 5. lokakuuta 2014

Loimaan kakkosjoukkueen pelit

Erkka toi kerholle edellisviikonlopun ottelun pöytäkirjat, ja tässä pelit vähäisin kommentin.

Erkka sai avauksesta hyvän pelin ja keskipelissä edettiin mustan komennossa. Nappuloiden vaihtuessa valkea sai pelinsä järjestykseen ja hetken aikaa musta oli vaikeissa kiinnityksissä. Torniloppupelissä valkea valitsi pari väärää jatkoa ja Erkka johti nappulansa taidokkaaseen voittoon.

Asko voitti valkeilla avauksen jälkeen sotilaan ja olisi voinut päättää pelin nopeasti. Taktiikoissa tuli kuitenkin vääriä valintoja ja  musta nappasikin ratkaisevan kahden upseerin johdon.

Harri menetti mustilla avauksen jälkeen sotilaan, ja pelissä edettiin johdonmukaisesti valkean voittavaa torniloppupeliä kohti. Ratkaisuhetkillä valkea kuitenkin erehtyi ja palautti Harrille sotilaan. Sotilaan menetys vei valkean jatkohalut, ja pistejaosta sovittiin.

Eikka sai avauksen jälkeen valkeille tilaedun ja lähettiparin, mutta mustan asemassa ei ollut heikkouksia. Loppupelin viime hetkillä musta kuitenkin unohti valkean lähetin tunkeutumisen daamisivustan sotilaiden kimppuun, josta seurasi ratkaiseva etu Eikalle.

Joose erehtyi ryöstämään sotilaan c4:stä, mutta valkealla oli varastossa kiinnityksen ansiosta voittava Rb5-siirto. Mustan olisi pitänyt valmistella valkean sotilaskeskustan painostamista tuomalla torninsa keskustaan.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti