torstai 27. maaliskuuta 2014

Tunnin pelejä 26.3Yksitoista pelaajaa saapui mittelemää tunnin peleihin maaliskuun viimeisenä keskiviikkona. Loimaan Marko Koivumäki saapui testaamaan ensimmäistä kertaa pitkän pelin tunnelmia. Harvinaisemmista vieraista myös Jouni oli saapunut Humppilasta.

Pelit etenivät rauhalliseen tahtiin. Jukkaa vastaan valitsin sisilialaisen puolustuksen, joka eteni lopulta minulle hieman edullisempaan loppupeliin. Voitin sotilaan, mutta tornini jäi passsiiviseksi b-sotilaan eteen. Lopulta pääsin hyökkäämään valkean kuningassivustan sotilaiden kimppuun ja kahden sotilaan etu oli ratkaiseva.

Elias onnistui yllättämään Askon keskipelissä voittamalla daamin tornia ja ratsua vastaan. Mutta sitten Elias lipsautti daaminsa lyötäväksi ja piste Askolle,

Marko K. valitsi epäsäännöllisen avauksen, jossa onnistuimme korottamaan melko pian toiset kuningattaret a1:een ja h8:aan. Korotusten sijaan olisin voinut voittaa upseerin, mutta harvinainen nappulayhdistelmä oli liian suuri kiusaus. Neljän daamin peli eteni tasaväkisissä merkeissä. Sitten uhrasin sotilaan ja toiset daamit vaihtuivat. Korvaus ei ollut aivan riittävä, mutta Marko teki muutamia epätarkkuuksia ja painostukseni mustan kuningasasemaan johti voittoon.

Eikka ja Erkka pelasivat tasaista keskipeliä, mutta sitten vaihtosarjan päätteeksi Eikalle jäi upseerin etu.

Joose ja Jouni pelasivat varsin tasaista neliratsupeliä. Jouni pelasi tuttuun tapaansa rauhallisesti, ja aika loppuikin kesken.

Viimeisessä pelissä Pentti oli voittanut kuningasintialaisella hyökkäyksellään sotilaan Harria vastaan. Harri puolustautui sitkeästi, mutta vastamahdollisuuksia ei tullut. Ajan huvetessa Harri päätti luovuttaa.

Tulokset:
Elias-Asko 0-1
Pentti-Harri 1-0
Jukka-Tapio 0-1
Tapio-Marko K. 1-0
Joose-Jouni 1-0
Eikka-Erkka 1-0

3 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Hyvin näyttävät pitkän pelin tulokset Sevillasta nettiin siirtyvän. Onko siinä jokin palikka tuon toteuttamiseen?

   Poista
  2. Sevilla tekee html-koodia suoraan.
   Tonne bugs.com voi pystyttää ilmaisen palvelimen.
   ftp-siirto kuntoon ja hups heijaa - tuloksen singahtaa nettiin.

   Asko

   Poista