sunnuntai 18. elokuuta 2013

7+7 min pelit 14.8.

Elokuun toiselle kerhokerralle löysi jo seitsemän pelaajaa. Pelasimme 7+7 min ajoilla turnauksen, jossa tasaparien vuoksi kamppailin kahdella pöydällä. Mukana siis olivat Tapio 1 ja 2, Marko, Jarkko, Asko, Erkka, Pentti ja Pertti. Tulokset jäivät vielä kerholle, kun lähdin viimeisen kierroksen aikana. Pistemenetyksiä tuli ainakin jokaiselle. Itselleni tuli tappio ja tasapeli Markoa vastaan, tasapelit Penttiä ja Askoa vastaan sekä muutakin saattoi kadota. Pisteet olivat luokkaa 5 ja 6/7.

sunnuntai 11. elokuuta 2013

Akaan Shakin 25+25 min kisat 10.8.2013

Akaan kisoihin Forssan seudulta lähtivät Koijärveltä elikä Pohjois-Forssasta Eikka, Joose ja Elias.

Kisat pelattiin tasaselo-järjestelmällä, joten vastus oli koko ajan lähellä omaa pelivahvuutta.

Eliaksen tulos oli 5/7, Joosen 4/7 ja Eikan 3,5/7.

Eliaksen suoritusluku oli varsin mukava 1575, Joosen 1486 ja Eikan 1480.

Tulokset Akaan kisasta

perjantai 9. elokuuta 2013

Peli-illat alkoivat 8.8

Ukkosrintama taisi viimeistään karkoittaa kerhoillan aloittajia keskiviikkona, paikalle saapuivat allekirjoittaneen lisäksi Asko ja Jarkko.

Hetken viikonlopun pikapelitunnelmia fiilisteltyämme siirryimme pelaamaan pari 15+15 min peliä, joilla syyskausi leppoisasti saatiin alkuun.

maanantai 5. elokuuta 2013

Kerhoillat käyntiin?

Forssan keilahalli avaa ovensa jälleen huomenna, joten keskiviikon kerhoiltoja voitaisiin käynnistää.

Onko 17-19:00 ajalle pelaajia tulossa?

Kommentoikaa?

Joukkuepikapelit Turussa 3-4. elokuuta

Turun Kupittaan urheilukeskuksessa pelattiin perinteisesti elokuun ensimmäisenä viikonloppuna pikashakin (5+5 min) joukkuekisat. Loimaan Shakkikerhosta kisaan osallistui kolme 4-henkistä joukkuetta. Ykkösjoukkue (Tapio, Aki, Pasi ja Janne) sijoittui lauantain alkuerässään seitsemänneksi ja päätyi näin ensimmäiseen sijoitusryhmään pelaamaan sijoista 29-56. Kakkos- (Kaj, Asko, Elias ja Joose) sekä kolmosjoukkue (Tommi, Oskari, Markus ja Janne) olivat ensimmäisenä päivänä kovan vastuksen edessä ja päätyivät molemmat kuudenteen sijoitusryhmään.

Sunnuntaina ykkösjoukkueen pelit sujuivat edelleen kohtuullisen hyvin ja sijoitus oli ryhmässä 14. Sija lopputuloksissa oli 42., mikä lienee Loimaan Shakkikerhon paras tulos kautta aikojen. Vuonna 2011 Ilmajoen kisoissa ykkösjoukkue (Tapio, Aki, Pasi ja Marko) oli muutaman sijan heikompi samassa sijoitusryhmässä, ja viime vuoden Tampereen kisoissa LoimSK (Tapio, Aki, Pasi, Tommi) voitti toisen sijoitusryhmän ollen 57.

Kakkonen ja kolmonen kisasivat tasaväkisesti kuudennessa sijoitusryhmässä ja lopulta Loimaan nuoret kolmosjoukkueellaan puristivat yhden pinnan edelle Forssalaispainotteista kakkosjoukkuetta. LoimSK 3 oli neljäs ja LoimSK 2 viides. LoimSK 3 todennäköisesti voitti juniorijoukkueiden palkinnon.

Tuloksia tarkemmin:http://www.tuts.fi/jps/tulospalvelu.shtml