maanantai 14. lokakuuta 2013

Rauman Shakinystävien vieraana

Syyslomaa viettäessä tuli poiketuksi katsomaan, mitä Rauman shakkitoiminnalle kuuluu. Joskus vuosia sitten pelasin Satakunnan avoimessa mestaruuskisassa Raumalla, ja Timo Kuro oli paikallisista pelaajista aina silloin tällöin samoissa kisoissa tai joukkueotteluissa näkynyt.

Rauman kaupungin sivuilta löytyi onneksi pj. Kari Taivaisen puhelinnumero, ja Karilta tieto pelipaikasta ja -päivästä. Pelipaikkana on Kuovin nuorisotalo ja aikana maanantai 18:00 alkaen. Nuorisotila löytyi osoitteesta Kuovinkatu 4.

Paikalla saapui lisäkseni kuusi paikallista pelaajaa, joista Timo Kurun lisäksi myös Tauno Tammi oli aikaisempia tuttuja. Joukkuepeleissä raumalaiset ovat viime vuosina edustaneet Euraa tai Vammalaa.

Kaksikierroksinen pikapeliturnaus pelattiin, ja tuloksena oli paljon jännittäviä hetkiä kuten pikapeleissä yleensä tapahtuu. Muutamissa peleissä jäin miettimään mielenkiintoisia asemia, ja aikapula alkoi vaivaamaan. Pistemenetyksiä kertoi tappiosta Timolle ja tasapelistä Tauno Tammelle. Useassa pelissä oli myös tsempattava kovasti viimeisellä minuutilla, jotta pelin sain ratkaistua ennen ajan loppumista.

Lopputulokseni oli 10½/12 ja toisena oli muistaakseni Timo tuloksella 8½.

Pelipaikka Raumalla

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti