lauantai 5. lokakuuta 2013

Pikapelit ke 2/10

Keskiviikon peleihin saapui ilahduttavasti tällä kertaa peräti 12 pelaajaa. Lukiolaiset Tapani ja Tony poikkesivat pelaamaan ensimmäistä kertaa syyskaudella, ja kun liki main kaikki muutkin kauden aikaisemmin aloittaneet olivat paikalla saatiin hyvä osanotto. Ajaksi sovittiin 5+5 min, jotta ilta ei venyisi liian pitkäksi ja voitaisi pelata yhdessä ryhmässä.

Tapani aloitti turnauksen vahvasti ja kolmella ekalla kierroksella kaatuivat Juhani, Tapio ja Marko. Näyttikin siltä, että Markon ja Tapion turnausvoitot eivät tällä kertaa saisi jatkoa. Muut innostuivat kuitenkin rokottamaan pisteitä Tapanilta, joka alun voittojen jälkeen joutui taipumaan kahteen tasapeliin (Tony ja Pentti) ja kahteen häviöön (Jarkko ja Asko), jolloin pisteiksi tuli 8/11.. Omat pelini sujuivat tappion jälkeen kohtuullisen hyvin ja onnistuin muut pelit voittamaan.

Marko puolestaan hävisi tiukan sisilialaisen minulle, mutta voitti muutoin pelejään. Sitten oli kuitenkin lähdettävä seuraavaan etappiin, ja kahdesta viimeisestä pelistä sovittiin tasapelit taulukkoon. Markon tulos oli myös 8/11. Neljännen sijan jakoivat pirteästi pelanneet Jarkko ja Raimo tuloksella 7/11.

Erkalla ja Tonylle oli eniten vaikeuksia viiden minuutin pikapeliin sopeutumisessa, mutta molemmille kuitenkin 1½ pistettä.

Tulokset:

1)Tapio 10/11
2-3 Tapani ja Marko 8
4-5 Jarkko ja Raimo 7
6-9 Asko, Eikka, Juhani ja Pentti 5
10. Harri 2
11-12 Erkka ja Tony 1½Ei kommentteja:

Lähetä kommentti