maanantai 5. elokuuta 2013

Joukkuepikapelit Turussa 3-4. elokuuta

Turun Kupittaan urheilukeskuksessa pelattiin perinteisesti elokuun ensimmäisenä viikonloppuna pikashakin (5+5 min) joukkuekisat. Loimaan Shakkikerhosta kisaan osallistui kolme 4-henkistä joukkuetta. Ykkösjoukkue (Tapio, Aki, Pasi ja Janne) sijoittui lauantain alkuerässään seitsemänneksi ja päätyi näin ensimmäiseen sijoitusryhmään pelaamaan sijoista 29-56. Kakkos- (Kaj, Asko, Elias ja Joose) sekä kolmosjoukkue (Tommi, Oskari, Markus ja Janne) olivat ensimmäisenä päivänä kovan vastuksen edessä ja päätyivät molemmat kuudenteen sijoitusryhmään.

Sunnuntaina ykkösjoukkueen pelit sujuivat edelleen kohtuullisen hyvin ja sijoitus oli ryhmässä 14. Sija lopputuloksissa oli 42., mikä lienee Loimaan Shakkikerhon paras tulos kautta aikojen. Vuonna 2011 Ilmajoen kisoissa ykkösjoukkue (Tapio, Aki, Pasi ja Marko) oli muutaman sijan heikompi samassa sijoitusryhmässä, ja viime vuoden Tampereen kisoissa LoimSK (Tapio, Aki, Pasi, Tommi) voitti toisen sijoitusryhmän ollen 57.

Kakkonen ja kolmonen kisasivat tasaväkisesti kuudennessa sijoitusryhmässä ja lopulta Loimaan nuoret kolmosjoukkueellaan puristivat yhden pinnan edelle Forssalaispainotteista kakkosjoukkuetta. LoimSK 3 oli neljäs ja LoimSK 2 viides. LoimSK 3 todennäköisesti voitti juniorijoukkueiden palkinnon.

Tuloksia tarkemmin:http://www.tuts.fi/jps/tulospalvelu.shtml

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti