torstai 13. joulukuuta 2012

Pikashakkiturnaus 12.12. 2012

Keskiviikkona 12.12. pelattiin 7 min+7 min ajoilla pikapeliturnaus Bowling 4 You -keilahallin tiloissa. Alkuun osallistujia oli seitsemän, ja minun oli tarkoitus pelata kahdella laudalla, mutta Jarkko saapui juuri ennen turnauksen alkamista pelastamaan pälkähästä. Pelaajamäärä siis joulukuun ensimmäisen kerhoiltana oli kahdeksan.

Omalta osaltani pelit sujuivat mukavasti, turnauksen voitto tuli ilman pistemenetyksiä. Osassa peleistä pääsin sommittelemaan, mutta mukana oli myös tasaisia vääntöjä, jotka ratkesivat vasta loppupelissä.
Loppuvuodesta harvemmin kerholla käynyt Jarkko oli onnistunut pitämään pelikuntonsa korkealla ja ainoa häviö tuli viimeisellä kierroksella minua vastaan. Jarkon sijoitus toinen. Aleksei voitti viisi peliä ja sijoittui kolmanneksi viidellä pisteellä.
Neljännelle sijalle nousi Pentti neljällä voitolla. Harri nappasi viidennen sijan kahdella ja puolella pisteellä, tasapeli tuli Askoa vastaan. Lupaava juniorimme Joose pelasi tuttuun tapaan erittäin nopeasti, ja kahdella voitolla Joose sijoittui kuudenneksi. Asko sijoittui yhdellä voitolla ja tasapelillä seitsemänneksi. Tällä kertaa Erkalle ei pisteitä turnauksesta tullut, mutta Erkka on selvästi treenannut ja pelitaito jatkaa kohisten nousuaan.

Turnauksen sijoituksen ja pisteet:
1. Marko 7/7
2. Jarkko 6/7
3. Aleksei 5/7
4. Pentti 4/7
5. Harri 2,5/7
6. Joose 2/7
7. Asko 1,5/7
8. Erkka 0/7

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti