keskiviikko 23. toukokuuta 2012

Pelit 23/5

Vakiokaartia oli jäänyt nauttimaan kauniista iltapäivästä peli-illan sijaan. Paikalle saapuikin vain 5 aikuispelaajaa, mutta täydennyksenä olivat pelaamassa kulttuuripassilaisina shakkiin tutustuneet Jussi ja Juho sekä mukaani houkuttelema Jaakko. Forssan kerhon ensimmäinen nuorisokisa onnistuttiinkin pelaamaan kolmen osallistujan kesken.


Pääryhmässä Marko oli vakuuttava ja menetti puolikkaan vain Tapio I:lle. Tapio II hävisi Markon lisäksi myös Harrille. Pekalla oli pelitauon jälkeen käynnistysvaikeuksia ja pistesaalis jäi totuttua pienemmäksi.

7+7 min
1 . Marko 4½/5
2. Tapio I 4
3. Harri 3
4. Tapio II 2½
5. Pekka 1
6. Asko 0

Koululaiset pelasivat ensin 20min + 10 sek lisäajalla siirrosta. Aika ei juuri tällä inkrementtiajalla paljoa 20 min alle pudonnut, mutta ainakin miettimismahdollisuudet olivat riittävät.

Jännittävien vaiheiden jälkeen Juho ja Jaakko saivat 1½ /2:sta. Juho oli voittamassa Jaakon, mutta lipsautti laudalle pattiaseman.

1-2 Juho ja Jaakko 1½/2
3. Jussi 0

Juho ja Jaakko pelasivat vielä 10 min + 5 sek ajoilla ratkaisevan pelin, jossa miettimisajatkin kuluivat 3 min alapuolelle. Jaakko onnistui kääntämään loppupelin itselleen, ja sai myös lopuksi matin laudalle.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti