lauantai 1. lokakuuta 2011

Pitkän pelin kisa alkuun 28.9.

Syyskuun viimeisenä keskiviikkona aloitettiin kauden 2011-2012 tunnin pelit. Ensimmäiselle kerralle en ehtinyt itse mukaan työkiireiden takia, mutta Jarkolta sain tilannekatsauksen.

Mukana ensimmäisellä kierroksella oli 10 pelaajaa ja tulokset seuraavat: :

Asko-Pekka 1-0
Juhani-Raimo 1-0
Lauri-Janne 0-1
Matias-Jarkko 0-1
Harri-Jukka 1-0 (5.10)

Jarkko menetti mustilla epätarkalla siirtojärjestyksellä Matiasta vastaan sotilaan espanjalaisessa avauksessa. Keskipelin alussa Matias jatkoi edelleen tarkasti ja runteli Jarkon kuningasaseman voittaen toisen sotilaan. Sitten Matiaksen ajankäyttö alkoi kostautua ja Jarkko sai vaarallista painostusta kuningasasemaan. Lopulta Matiaksen aika loppui, mutta silloin Jarkolla oli myös voittava hyökkäys.

Harri ja Jukka pelasivat tiukan espanjalaisen väännön. Lopulta molemmilla oli alle 5 minuuttia jäljellä ja Harrilla torni  ja vaaralliset vapaasotilaat Jukan lähetti-ratsu yhdistelmää vastaan. Viime minuuteille Jukan ratsu jäi kiinni ja sen jälkeen Harrin sotilaat etenivät vastustamattonasti.

Kahden viikon kuluttua (19.10)  pelataan puolen tunnin ajoilla Hämeenlinnlaisia vastaan ja lokakuun 26. päivä pelataan toinen kierros tunnin kisaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti