keskiviikko 21. syyskuuta 2011

Pikapelit 21.9.2011

Syyskuun kolmantena pelipäivänä Keilahallin pelitilaan löysi tiensä kahdeksan pelaajaa. Pelit käytiin läpi 6+6 min ajoilla.

Itselleni teki taasen tiukkaa ehtiä töistä edes vartin myöhässä pelipaikalle. Onneksi harvinainen vihreä liikennevaloaalto saatteli etenemistäni Pilvenmäen nurkalta Keilahallille asti.

Pelit sujuivat kohtuullisen luontevasti. Eikkaa vastaan lipsautin sotilaan, mutta sen verran jäi painostusmahdollisuuksia keskipelissä, että onnistuin voittamaan. Askoa vstaan tasapeli oli lähelle, kun nappulat vaihtuivat kiivaaseen tahtiin. Sotilasloppupeli oli kuitenkin sen verran monimutkainen, että onnistuin sen voittamaan. Marko pysyi myös pelissä hyvin mukana, mutta pelasi viimeisen puoli minuuttia sen verran hitaammin, että aika loppui hyvässä asemassa. Niinpä onnistuin maksimilla viemään turnausvoiton parin viikon pelitauon jälkeen.

Kakkoseksi pelasi vakuuttavasti toinen pelitauon pitäjä, Eikka. Eikka kärsi tappion ainoastaan allekirjoittaneelle, mutta kellisti muut vastukset. Kolmatta sijaa jakoivat Marko, Jarkko ja Raimo neljällä pisteellä.

1. Tapio 7/7
2. Eikka 6 p.
3-5. Jarkko
       Marko
       Raimo 4 p.
6. Harri 2 p.
7. Asko 1
8. Matias 0


Viikon kuluttua varmaankin aloitetaan pitkät pelit ja siis tunnin ajoilla pelaaminen.

Hämeenlinnalaiset ovat tulossa vierailulla 19.10.

Peliesimerkkejä:

Askoa kanssa päädyimme mielenkiintoiseen sotilasloppupeliin.Markolla olisi loppuasemassa upseerin vähemmyydestä huolimatta ainakin tasapeli.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti