torstai 19. toukokuuta 2011

Pikapeliturnaus 18.5. 2011

Bowling 4 You-keilahallilla pelattiin viikkopikapeliturnaus 18.5. 7+7 minuutin ajoilla. Pelaajia saapui paikalle seitsemän. Tapio pelasi kahdella laudalla.

Tapio I hävisi Jarkolle ja Marko hävisi Tapio II:selle, joten he jakoivat voittoa viidellä ja puolella pisteellä. Kolmanneksi sijoittui Janne, jonka toiveet turnausvoitosta sulivat tappioon Raimolle neljännellä kierroksella. Viimeisellä kierroksella Marko ja Janne sohlasivat molemmat itsensä aikapulaan keskinäisessä pelissä, ja nappuloiden etsimisen ja keräilyn jälkeen todettiin että oikeudenmukainen lopputulos oli tasapeli.
Jarkko ja Tapio II sijoittuivat tuloksissa neljänneksi, Jarkolle tuli voitto tuli mm. Tapiosta toisessa pelissä. Tapio II hävisi yllättäen kaksi peliä ja pelasi yhden tasapelin. Molemmilla siis pisteitä neljä. Tasapeli Tapio II:sta vastaan ja kaksi voittoa takasivat kuudennen sijan Askolle. Raimo sijoittui seitsämänneksi. Pertti sijoittui kahdeksanneksi: voittoja ei tällä kertaa herunut, mutta Pertin pelinvienti on parantunut viimeisen parin kuukauden aikana selvästi.

Tulokset:
1.-2. Tapio I ja Marko 5,5/7
3. Janne 4,5/7
4.-5. Jarkko ja Tapio II 4/7
6. Asko 2,5/7
7. Raimo 2/7
8. Pertti 0/7

Ensi keskiviikkona 25.5. on tämän kauden viimeinen kerhokokoontuminen, sen jälkeen Forssan Shakkikerho jää kesätauolle ja pelejä jatketaan taas syksyllä.

1 kommentti:

  1. Jaajas, viimeistä viedään tällä kaudella, kaik ny vaan si paikalle ni saadaan kauden isoin turnaus.

    VastaaPoista