keskiviikko 20. huhtikuuta 2011

Pikapeliturnaus 20.4. 2011

Keskiviikkona 20.4 2011 pelattiin Forssan Shakkikerhon perinteinen pikapeliturnaus 6+6 min ajoilla. Osallistujia oli mukavat kymmenen.

Janne oli löytänyt vakuuttavan kevätvireen ja vei turnausvoiton suvereenisti, Janne pieksi mennessään mm.turnauksen usein voittaneet Tapion ja Markon ja kaikista pelaajista ainoastaan Jarkko onnistui saamaan puolikkaan Jannelta.
Tapio ja Marko taistelivat toisesta sijasta, ennen viimeistä kierrosta Tapiolla oli rasitteenaan häviö Jannea vastaan ja tasapeli Raimoa vastaan, Marko oli hävinnyt Jannelle, joten Marko oli puoli pistettä Tapion edellä ja ainoastaan voitto olisi riittänyt Tapiolle toisen sijan saamiseksi. Keskinäinen peli viimeisellä kierroksella, tiukasta taistelusta huolimatta, päättyi molempien ajanylitykseen eli lopputuloksena tasapeli ja kakkossija meni Markolle ja Tapio oli kolmas.
Myös Harria oli kevät piristänyt ja tuloksena oli neljäs sija kuudella pisteellä. Tervettä ja asemallista shakkia pelaavan Harrin ainoat pistemenetykset tulivat turnauskärkeä vastaan. Raimo saalisti viisi pistettä ja sijoitus oli viides. Kuudennen sijan jakoivat Eikka ja Juhani kolmella ja puolella pisteellä. Jarkon sijoitus oli kahdeksas kahdella ja puolella pisteella ja vaikka Jarkon turnaus ei kokonaisuutena ollut erityisen onnistunut, hyvä suoritus oli tasapeli turnauksen voittajaa Janne vastaan. Yhdeksäs oli Asko ja kymmenes Eino.

Lopputulokset:
1. Janne 8,5
2. Marko 7,5/9
3. Tapio 7/9
4. Harri 6/9
5. Raimo 5,5/9
6.-7. Eikka ja Juhani 3,5/9
8. Jarkko 2,5/9
9. Asko 1/9
10. Eino 0/9

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti