perjantai 11. helmikuuta 2011

Pikapeliturnaus 9.2. 2011

Keskiviikkona 9.2. pelattiin tuttu pikapeliturnaus Forssan kerhoillassa 6+6 minuutin ajoilla. Pelaajia oli pariton määrä, joten Marko pelasi kahta pöytää, Tapion poissa ollessa.

Piristävästi voittajaksi saatiin tällä kertaa joku muu kuin Tapio tai Marko. Pekka, vaikka onkin tuore tulokas kerholla, on vahva veteraani-mestaripelaaja, joten sen huomioon ottaen voitto ei ole yllätys. Pekan pelimäärä elämänsä aikana on mahdollisesti suurempi kuin kaikkien muiden peli-illassa paikalla olleiden yhteensä, joten rutiinia ja taitoa häneltä löytyy. Pekka sai pisteitä 7/9, ainoat tappiot tulivat Markoa vastaan.
Marko 1 ja Marko 2 jakoivat kakkossijaa, Marko menetti mahdollisuutensa voittoon heti alkukierroksilla, kun toisella kierroksella ensin Harri ja Juhani voittivat Markon molemmilla laudoilla, ja seuraavalla kierroksella Raimo ja Eikka näyttivät myös Markolle kaapin paikan. Pisteitä Markolle molemmilla pöydillä 6,5/9.
Sijoilla 4. -8 oli hyvin tasaista ja erot olivat pienet, puolipistettä toiseen paikkaan olisi muuttanut sijoitukset täysin. Jarkko oli neljäntenä 4,5 pisteellä, niukasti edellä takana seuraavia Raimoa, Harria ja Penaa, joilla kaikilla oli neljä pistettä. 3,5 pisteellä kahdeksannen sijan vei Eikka.
Juhanin sijoitus oli yhdeksäs ja Asko oli kymmenes, Askon voitto tuli Eikasta.

Lopputulokset:
1. 7/9 Pekka
2. 6,5/9 Marko 1 ja Marko 2
4. 4,5/9 Jarkko
5.-7. 4/9 Pena, Raimo ja Harri
8. 3,5/9 Eikka
9. 3/9 Juhani
10. 1/9 Asko

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti