keskiviikko 29. joulukuuta 2010

Pikapeliturnaus 29.12.

Jouluruokien äärestä ehti seitsemän pelaajaa testaamaan taitojaan Keilahallin takkahuoneelle keskiviikko-iltana. Tapio pelasi kahdella pöydällä, jotta selvittiin ilman vapaakierroksia. Ajaksi soviittiin 8+8 min.

Kisa oli tasaväkinen ja voittoa jakoivat 5½ pisteellä Tapiot ja Marko 5½/7, seuraavana Jarkko 4/7. Pisteitä kertyi myös Juhanille, Eikalle, Harrille ja Pentille, mutta tarkemmat tiedot siirtyvät parin viikon päähän, koska tuloslomake jäi kerhokansioon.

Omissa peleissäni menetin puolikkaat Eikalle, Juhanille, Markolle ja Harrille. Useimmissa peleissä molemmat vastustajani pysyivät laudalle lähes loppuun asti, joten 8 min aika oli varsin tarkalla monessa pelissä.

Ensi keskiviikkona on loppiaisaatto ja keilahalli on suljettu. Siispä seuraava ja vuoden 2011 ensimmäinen kerhoilta on keskiviikkona 12.1.

1 kommentti:

  1. HYVÄÄ UUTTA VUOTTA 2011 FORSSK!

    Toiminnallisesti ForsSK:n aktiivisin vuosi 2010(n. 20-vuotisena mukanaolo aikanani) on vaihtunut uuteen vuosikymmeneen. Haluan kiittää kaikkia ForsSK:n pelaajia kuluneen vuoden pelihetkistä! Kiitokset Askolle kerhomme yhdyshenkilönä toimisesta , Markolle blogiarkiston kirjauksista ja Tapiolle kerhon toiminnan monipuolisesta kehittämisestä!

    T:Pena

    VastaaPoista